marți, 27 iulie 2010

Dureri dinti copii, gingi inflamate, calmare dureri dinti bebelusi




dureri-dinti_gingii_inflamate_alinare_dureri


Primii dinti fara probleme

- Gingia inflamata poate fi racorita punand pe ea o panza umeda. La fel de bun este si inelul de plastic folosit pentru muscat care poate fi procurat din magazinele de specialitate si care a fost racit in prealabil in frigider.

- Lasati-l, de asemenea, pe micut sa mestece ceva, de exemplu coaja de paine. Astfel dintii vor iesi mai usor.

Alinare pentru durerile de dinti

Aparitia dintilor de lapte este adesea o sursa de suferinta petnru cei mici, iar pentru parinti o grija in plus. Gingia se umfla si doare, copilul devine plangacios, mai ales noaptea, si il apuca si diareea.
Cum insa aceasta este o etapa fireasca din viata tuturor copiilor, dulapul de medicamente al bunicii ne ofera o multime de retete pentru momentul aparitiei dintilor, facandu-le atat copiilor, cat si parintilor viata mai usoara.


http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool şi se aplică pe gingia dureroasă!
Preţ 75 lei
Telefon 0745369612


Masaj cu sofran si miere. Pentru gingia care s-a umflat si doare, se recomanda un masaj calmant cu acest balsam. Aveti nevoie de 1 varf de cutit de sofran si 1 lingurita de miere. Se amesteca sofranul cu mierea. Se ia pe varful degetelui si se maseaza bland gingia copilului de 3 ori pe zi.

Ceai de afine in diareea provocata de iesirea dintilor. Multi copii fac diaree cand le ies dintisorii. Motivul e simplu: copilul isi freaca gingiile cu manuta si inghite o data cu saliva bacteriile localizate acolo. Acesteaa ajung astfel in intestine. Aveti nevoie de 1 lingura de afine uscate si 1/4 l apa rece. Se toarna apa rece peste afine si se lasa sa fiarba 10 minute. Se strecoara apoi cu grija si se adauga cate 2 lingurite de ceai de 3-5 ori pe zi in biberonul cu hrana sau intr-o lingurita de plastic.

Ceai de anason si fenicul. Cand copiii sufera de diaree si balonare, primul lucru la care apelam sunt anasonul si chimenul, pentru ca si-au dovedit eficienta si, in plus, au gust placut. Aveti nevoie de 1/4 l apa, 20 g anason si 20 g seminte de fenicul. Se pune apa la fiert. Se amesteca anasonul cu feniculul, se piseaza si se oparesc cu apa clocotita. Se lasa 10 minute la infuzat, apoi se strecoara si se adauga de 5 ori pe zi cate 2 lingurite de ceai in biberonul cu hrana sau intr-o lingurita de plastic.



Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu