luni, 23 august 2010

Remedii naturiste pentru durere de dinti

Remedii naturiste pentru dureri de dinti

- O felioara de slanina spalata de sare (slanina poate fi proaspata) se tine 15 - 20 minute pe dintele bolnav intre obraz si gingie. Durerea trebuie sa inceteze.

- O radacina de patlagina introdusa in ureche pe partea unde se simt durerile dintelui peste putin timp poate domoli odontoalgia.

- Incheietura mainii se frictioneaza cu usturoi pe partea interioara. Usturoiul poate avea un efect mai mare daca se piseaza cativa catei si se bandajeaza pe mana in locul unde se simte pulsul. Doua precizari esentiale: usturoiul nu trebuie pus direct pe piele, pielea trebuie acoperita cu un tifon sau cu o panza; daca dintele bolnav se afla in partea dreapta, atunci remediul trebuie aplicat la mana stanga si vice-versa.

- Atenueaza bine durerea de dinti o frunza mestecata de calanhoe si infuzia de pojarnita (Hupernicum l.)

- Frunzele spalate de podbal se aplica pe inflamatiile dureroase ale gingiei ce se formeaza adesea dupa extractia dintilor.



http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă! Se poate folosi şi de către adulţi cu efect garantat!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 60 lei
Telefon 0745369612



Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus, stomatolog pentru copii, proteze dentare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu