luni, 23 august 2010

Cum se depisteaza si trateaza cariile de biberon?

In ceea ce priveste sanatatea orala a celui mic, prevenirea aparitiei cariilor de biberon joaca un rol vital, pentru ca de obicei acestea sunt descoperite cand dintele e foarte afectat si este necesara aplicarea de coroane pentru a salva dintele, desi in cazul cariilor profunde, extractia ramane singura solutie.
Primele semne ale aparitiei cariilor de biberon sunt sensibilitatea dintilor la schimbarile de temperatura sau la alimentele dulci si decolorarea danturii. Mai tarziu, la baza dintelui pot aparea pete sau dungi albe, care devin de culoare maronie in timp.
Tratamentele pentru refacerea dintilor afectati de cariile de biberon se efectueaza de catre medicul dentist, fiind in general necesara sedarea copilului pentru a-i inlatura anxietatea.


http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 60 lei
Telefon 0745369612

Etichete: dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelusi, aparitia dintisorilor, creme de dinti, medicament de dinti, calmare durere, dureri de dinti, aparitia dintisorilor, primii dinti, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, Baby Orajel, calmare durere, durere de dinti, stomatolog pentru copii, proteze dentare, bebelus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu