duminică, 11 octombrie 2009

Durerile de dinti ale bebelusului

Pentru unii micuti este o adevarata incercare aparitia dintilor. Durere, saliva in exces, lipsa poftei de mancare, uneori usoara febra sau scaune moi. Dar exista si copii ai caror parinti constata surprinsi ca le-a mai aparut un dintisor.

Cum ii putem ajuta?

Puteti sa ii administrati analgezice cum ar fi Baby Orajel, dozele urmand a fi stabilite de catre pediatrul dvs. in functie de greutatea si varsta copilului.

Sau puteti folosi remedii homeopate cum ar fi Chamomilla. Local puteti masa gingia cu un gel special. Aceste remedii sunt eficace din pacate efectul lor nu dureaza mult.

De folos sunt si inelele dentare, care se gasesc in diverse culori si modele. Este bine sa fie tinute in frigider inainte de utilizare dar pot avea efect si prin distragerea atentiei bebelusului daca sunt colorate si au tot felul de accesorii. Atentie totusi sa nu fie inghetata, pot irita pielea sensibila din jurul buzelor.


http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html

Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă! Se poate folosi şi de către adulţi cu efect garantat!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 75 lei
Telefon 0745369612

Etichete: aparitia dintisorilor, Baby Orajel, BabyOrajel, bebelusi, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, primii dinti, stomatolog pentru copii, erupţie dentară


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu