miercuri, 14 octombrie 2009

Aparitia dintilor. Simptome, geluri calmante

Copilului ii dau dintii incepand cu jumatatea primului an de viata, pana la 8 luni, cand micutul se procopseste cu dintisori incisivi mediani inferiori. Pana la 10 luni, averea lui bucala creste si mai apar 2 dinti incisivi mediani superiori. Pana la un an, mai apar 2 dintisori laterali superiori, iar pana la un an si doua luni alti doi. Nu va alarmati daca apar intarzieri sau daca dintisorii isi fac aparitia ceva mai devreme; nu uitati insa de igiena lor dupa fiecare masa.

Pentru o dentitie buna este foarte importanta nutritia copilului: minerale, proteine. Laptele de mama ofera cea mai buna alimentatie pentru bebelusi.

In afara durerii gingiilor, aparitia dintilor nu provoaca febra, diaree, voma sau spasme. Acestea inseamna aparitia unei probleme la copil, alta decat aparitia dintilor.


http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.htmlBaby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă! Se poate folosi şi de către adulţi cu efect garantat!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 75 lei
Telefon 0745369612


Un lucru foarte important este sa obisnuiti copilul cu stomatologul. Deci este indicat ca de la o varsta frageda (nu neaparat inainte de un an) sa duceti copilul la consult stomatologic.

Cu totii cred ca am trecut prin chinul mersului la stomatolog, prin faptul ca parintii ne obligau, iar pe noi ne lasa durerea (de frica) chiar cand intram in cabinet. Erau clipe grele, de aceea e indicat ca la primele drumuri la stomatolog, sa vorbiti cu medicul (care in mod normal stie sa se poarte cu copii la varste fragede), iar micutul sa nu ramana cu traume.http://babyorajel.blogspot.com/2009/10/baby-orajel.html
Baby Orajel Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă! Se poate folosi şi de către adulţi cu efect garantat!
o căutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, cât se poate de toxice pentru organismul copilaşului tău. Încearcaţi mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dacă vă poate trimite cineva din afară.
Preţ 75 lei
Telefon 0745369612Etichete: aparitia dintisorilor, Baby Orajel, BabyOrajel, bebelusi, dintisori de lapte, dureri bebe, dureri de dinti, primii dinti, stomatolog pentru copii, erupţie dentară