sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Amănunte utile pentru mămici despre produsul Baby Orajel.

Datorită faptului că multe mămici ne întreabă de produsul nostru de ce s-a modificat consistenţa şi vârsta de administrare a produsului revenim cu nişte informaţii utile. 
Vă rugăm să citiţi şi postul Noutăţi Baby Orajel Twin Pack

Noua varianta de Baby Orajel TwinPack corespunde normelor date de FDA (Food & Drug Administration’s) privind concentratia si consistenta gelului.
Baby Orajel există în mai multe formate:
  • TwinPack cea pe care o comercializam si noi in Romania ce contine doua geluri de concentratii diferite 7,5  (gel de zi, gust de cireşe) si respectiv 10% (gel de noapte) substanta activa benzocaină
  • Naturals care contine un singur tub al carei substanta activa este uleiul de trifoi (se gaseste in forma de gel aducem si noi la comanda sau sub formă de tablete)
  • Teething Instant Relief Gel este varianta de zi 7,5 % concentraţie (gust de cireşe)
  • NightTime Formula este formula de noapte cu 10% substanţă activă
  • Cooling Cucumber Gel  formula de zi cu gust de castravete 
  • Teething Swabs sub forma de betisoare ce au putina vata la un capat se rupe betisorul, lichidul curge în vata de la capătul băţului şi se masează zona dureroasă la copil (este folosită în general în cazul în care mergeţi în călătorie şi nu aveţi cum să vă spalaţi pe mâini cand folosiţi gelurile de mai sus)
     
Noi avem pe stoc Baby Orajel TwinPack la preţul de 75 lei pachetul şi Baby Orajel Naturals la preţul de 100 lei pachetul.

Până în martie 2013 pe toate cutiile de BabyOrajel scria că se poate folosi de copii cu vârste de peste 4 luni (vârsta de la care este posibil să înceapă apariţia dinţişorilor).
Între timp FDA a schimbat unele regului cu privire la substanţele care sunt anestezice locale şi recomandă ca aceste substanţe (în general cele care se termină cu sufixul caină: benzocaină, procaină, butacaină, lidocaină,  etc..) să fie folosite de către copii cu vârste de peste 2 ani de zile. Cei de la Baby Orajel s-au conformat şi au schimbat şi ei în prescripţii vârsta de la care se administrează produsul, au schimbat şi feţete bebeluşilor punând chipurile unor copii ceva mai mari (link spre poze aici http://babyorajel.blogspot.ro/2012/12/noutati-baby-orajel-twin-pack.html) şi au modificat şi consistenţa gelului făcându-l ceva mai vâscos tocmai pentru ca mămicile să folosească o cantitate mai mică (din dorinţa de a "ajuta" copilaşii care plângeau, mamele erau tentate să pună o cantitate mai mare de gel pentru a alina durerea ceea ce este total contraindicat deoarece gelul se scurgea pe gâtul copilului iar acesta avea probleme de deglutiţie şi respiraţie).

Modul de administrare este simplu. Cu un deget curat sau cu un beţişor cu vată se aplică gelul (o bobiţă de gel cât o gămălie de chibrit) pe locul respectiv de gingie si se maseaza usor.

Transportul cu FanCurier în Bucureşti se ridică undeva în jurul sumei de 18 lei.
Ne putem întâlni personal la Piaţa Trapezului între ore rezonabile (până la orele 22:00)  sau dacă e urgenţă şi după această oră.

Produsul nostru nu se găseşte în farmaciile din România, suntem distribuitori pentru Europa.
În România numai şpaga pentru a autoriza un produs nou din SUA este de minim 100.000 euro pe care nu avem cum să îi justificăm partenerului nostru din SUA Church & Dwight (babyorajel.com).

Rarele efecte adverse (după cum spune şi FDA) sunt cauzate de consumul profesional şi peste măsură a acestei substanţe active.
*We are aware of the Food & Drug Administration’s (FDA) recent communication regarding a rare adverse effect in professional and over-the-counter consumer products containing benzocaine. In particular, the FDA recommends that caregivers of children under the age of two years old should consult their physician or healthcare professional before use. We continue to advise consumers to consult their healthcare professionals if they have questions.*

De aceea şi noi vă sfătuim să vă consultaţi medicul pediatru înainte de folosirea acestui produs şi să nu îl folosiţi pe o perioadă mai mare de 7 zile consecutiv. În general dinţisorii apar pe rând iar perioada dureroasă este în momentul premergător spargerii gingiei.

Un tub de Baby Orajel TwinPack vă garantăm că vă ajunge pentru întreaga perioadă de apariţie a dentiţiei uni bebeluş (dacă se foloseşte în mod corespunzător).
Preţ Baby Orajel TwinPack = 75 lei.
Preţ Baby Orajel Naturals = 100 lei (sunaţi pentru confirmarea stocului).

Lotul actual expiră în luna MARTIE 2015
Comenzi la 0745369612 sau 0766645701.
Trimitem prin Fan Courier cu plata RAMBURS
Livrarea personală se face doar în Bucuresti la Piaţa Trapezului (staţia de metrou 1 Decembrie 1918)  (intersecţia dintre bulevardele Th Pallady şi 1 Decembrie 1918, ieşire spre autostrada Soarelui).
HARTA AICI

Consultaţi doctorul pediatru înainte de a folosi Baby Orajel şi respectaţi indicaţiile de utilizare trecute pe pachet.

  Puteţi încerca din farmaciile din România să folosiţi Calgel sau Dentinox la un preţ de 35- 40 lei, ambele au ca substanţă activă lidocaină care este tot un analgezic local precum benzocaina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu