luni, 22 octombrie 2012

Baby Orajel noutati!


Preţ Baby Orajel TwinPack = 75 lei.
Lotul actual expiră în luna IUNIE 2014
Comenzi la 0745369612 sau 0766645701.
Trimitem prin Fan Courier cu plata RAMBURS
Livrarea personală se face doar în Bucuresti la Piaţa Trapezului (staţia de metrou 1 Decembrie 1918)  (intersecţia dintre bulevardele Th Pallady şi 1 Decembrie 1918, ieşire spre autostrada Soarelui).
HARTA AICIBaby Orajel Twin Pack nu se găseşte în farmaciile din România dar poate fi comandat de către mămicile din România!
Chiar dacă valoarea dolarului a crescut mult noi încă păstrăm acelaşi preţ (din februarie 2011 nu am modificat preţul şi nici nu avem de gând să o facem în acest an)!

Înainte de a incerca produsele noastre ar trebui să testaţi produsele din farmaciile din Romania şi dacă îţi fac efectul nu este necesar să folosiţi alte produse mai eficiente şi mai scumpe.

Dar mare atenţie să nu păţiţi şi dumneavoastră cum a păţit doamna din Bârlad: "Bebeluş în comă în urma intoxicării... cu o soluţie de calmare a durerilor de dinţi"

http://www.adevarul.ro/locale/iasi/Iasi-_Bebelus_in_coma_in_urma_intoxicarii_cu_o_solutie_de_calmare_a_durerilor_de_dinti_0_344365739.html

http://www.ziare.com/stiri/spitale/bebelus-in-coma-din-cauza-intoxicarii-cu-o-solutie-pentru-durerile-de-dinti-1045071


Compania Church & Dwitght Co., Inc care produce produsele Baby Orajel au modificat la presiunea celor de la FDA (Federal Drug Administration) modul de utilizare a acestui produs, mai precis este bun doar pentru copii de pste 2 ani de zile. Întrebare sinceră şi logică: cărui copil îi cresc dinţii după vârsta de 2 ani. Atentie am specificat dinţi şi nu măsele! Măselele oricum nu dor deoarece copilul este mare si mănâncă biscuiţi, coajă de pâine, ceva mai tare oricum cea ce îl ajută la spargerea gingiei de către măsea.

 Aşa arăta Baby Orajel acum 6 luni (vedeti că expiră pachetul în luna octombrie 2012) unde se specifică că nu poate fi folosit pentru copii sub 4 luni decât cu acordul pediatrului sau dentistului!

Şi aşa arată Baby Orajel unde se specifică că poate fi utilizat doar de copii peste 2 ani şi se specifică că nu poate fi folosit pentru copii sub 2 ani decât cu acordul pediatrului sau dentistului!Iar copii de pe faţa pachetului au crescut şi ei :)

Pachet vechi
 Pachet nou
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu