joi, 31 martie 2011

2 concursuri noi

Concurs Baby Orajel like+photo (numai pe Facebook)

Postaţi pe pagina Facebook a comunităţii BabyOrajel o poză cu cel mic şi rugaţi-vă cunoscuţii să vă voteze ! Vom avea doi câştigători.
Poza cu cel mai mare număr de like-uri câştigă un pachet de BabyOrajel TwinPack, iar poza de pe locul 2 câştigă un pachet de Baby Orajel Instant Teething Pain Relief!Concurs Baby Orajel fără like+ o poezie pentru cei mici (numai pe Facebook)

Postaţi pe pagina Facebook a comunităţii BabyOrajel o poezie pentru cei mici! Un juriu o să analizeze poeziile şi comentariile dumneavoastră şi o să aleagă doi câştigători.


Premiul vor constă într-un pachet de BabyOrajel TwinPackCâştigătorii ambelor concursuri vor fi anunţaţi pe pagina Facebook a comunităţii BabyOrajel în data de 20 aprilie 2011 iar premiul v-a fi pus la FanCourier pe 21 aprilie 2011 in asa fel încât iepuraşul de Paşte să ajungă la dumneavoastră în timp util.


Pachetele de Baby Orajel se trimit cu FanCourier , câștigătorul plătește taxele de curierat. Pentru București punctul de întâlnire este Piața Trapezului.
Nu se acordă valoarea premiului în bani!
Pentru alte date

Site BabyOrajel

Pagina Facebook a comunităţii BabyOrajel
Telefon: 0745369612, 0766645701
Email: babyorajel.ro@gmail.com